Over mij

Ik wil je helpen

Foto van Margreet van BorkIk, Margreet van Bork, wil je helpen omdat ik geloof, dat zodra jij uit je keurslijf stapt en je bestaansrecht claimt, je gaat leven in vreugde, vrede, liefde en vrijheid! Ik ben er van overtuigd dat dat uitstraalt naar de mensen om je heen. Als rimpels op het water na de eerste aanraking door een steen. Het is mijn bijdrage aan een fantastisch bestaan voor jou, voor mij en voor iedereen! Om dat te verwezenlijken wil ik zo veel mogelijk vrouwen bereiken en uit hun keurslijf laten stappen.

Ik wil je helpen wanneer je klem zit in een keurslijf van eisen, plichten, vragen, verwachtingen, normen en waarden. Wanneer je niet meer toe komt aan jezelf. Wanneer je zo voor anderen leeft, dat je niet meer weet wat je zelf graag zou willen.

Ik wil jou helpen als jij bereid bent om in jezelf te investeren.

  • In tijd om mijn e-book te lezen, om mijn trainingen te volgen, om te oefenen en om jezelf bewust te worden.
  • In geld omdat geld energie is en daardoor de energie stroom tussen jou en mij in geven en ontvangen in evenwicht is.
  • In inzet omdat er zonder inzet geen veranderingen plaatsvinden.

Ik kan je helpen

Ik kan je helpen doordat ik in precies zo’n knellend keurslijf heb gezeten. Ik weet uit eigen ervaring hoe rot dat is. Ik ben pas stappen gaan ondernemen toen ik met mijn rug tegen de muur stond. Toen pas ben ik trainingen, cursussen en opleidingen gaan volgen om mij van mijn keurslijf te bevrijden.

Om anderen te helpen met mijn kennis en ervaring ben ik gestart met mijn praktijk Essensitief. Al ruim 15 jaar begeleid ik met succes vrouwen die de regie over hun eigen leven in eigen hand willen nemen. Hierbij maak ik gebruik van: healing, reading en intuïtieve ontwikkeling, natuurgeneeskunde, EMDR, NEI, NLP, mindfullness, counseling, opstellingen enz..

Door mijn eigen ervaringen en mijn opgedane kennis bij het begeleiden van anderen heb ik steeds meer zicht gekregen in wat het beste werkt. Doordat ik voor jou het meest effectieve uit al die cursussen, trainingen en opleidingen heb gehaald, wordt het voor jou veel makkelijker en sneller om uit je keurslijf te stappen.

Wat ik wil realiseren

Het is mijn doel om 25.000 vrouwen te bereiken.
Dat is mijn bijdrage aan de realisatie van een wereld die het waard is om na te laten aan mijn kinderen en kleinkinderen. Daarom leef ik mijn bestaansrecht en toon dat aan anderen.
Als jij uit je keurslijf stapt dan inspireer je anderen.

Het is mijn streven dat veel meisjes en jonge vrouwen daardoor het keurslijf niet meer aantrekken. Wij kunnen ze laten zien dat het niet nodig is.

Dit geldt niet alleen voor alle vrouwen, maar ook voor alle mannen en jongens die hun eigen korset hebben.

 Zet een stap! De eerste of een volgende. Voor jezelf en voor iedereen om je heen.

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>